Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 3.110.083 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: +3678310073 vagy +36303834000 | tartalywebaruhaz@gmail.com

6.3. DN 1000/820 alacsony akna, lépésálló tetővel

Ár: 64.900 Ft+Áfa (Br. 82.423 Ft)
db  
Termékadatok
Cikkszám:
-
Rövid leírás:

PE. - polietilén - műanyag szerelőakna, szivattyúakna, kábelakna, ellenőrző akna, ülepítő akna, előtéttartály, csurgalékakna, kútakna, szerelvényakna stb.!
Lépésálló zöldterületi műanyag fedlappal / tetővel.

25 ÉV GARANCIA!!!
100% MAGYAR TERMÉK!
100%-ban ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ!
KEDVEZMÉNYES KISZÁLLÍTÁS!

+36303834000
Info@tartalygyar.hu

Termékleírás

Kedvezményes száll. díjak: http://tartaly.info/aknaszallitas.html 

PE. - polietilén -  szerelőakna, szivattyúakna, kábelakna, ellenőrző akna, ülepítő akna, előtéttartály, csurgalékakna, stb.!
Lépésálló zöldterületi műanyag fedlappal / tetővel.

-

Saválló, lúgálló, UV álló!
-
A mellékelt kép csak illusztráció!

Méretek: akna test átmérő ~ 95 cm, magasság ~ 75 cm + ~ 5 cm a fedél magasság, + anyagvastagságok, így a teljes magasság ~ 82 cm;
Az akna falvastagság ~ 5 mm, bordás merevítéssel.

A PE. - polietilén -  szerelőakna, szivattyúakna, kábelakna, ellenőrző akna, ülepítő akna, előtéttartály, csurgalékakna, szerelvényakna, távközlési akna, bruttó térfogata ~ 530 liter, teljes magassága ~ 82 cm.

OPCIÓ: az aknához tetszőleges hosszúságú magasítás rendelhető, melyet csak egyszerűen a fedél helyére kell illeszteni, a meglévő fedél továbbra is illeszkedni fog!
-------

A csomag tartalma:

  • 1 db d= ~95 cm x h= ~ 82 cm magas akna - palástmagasság ~ 75 cm;
  • A fedél mérete ~ 100 cm x 100 cm, ez a keretbe illeszkedik. A keret külső méretére ~ + 1-1 cm-t kell számolni így az aknatest fedelének külső mérte a peremmel együtt ~ 102 cm x 102 cm.
  • 1 db lépésálló zöldterületi, lépésálló műanyag fedlap ~ 1 m x1 m-es méretű ~ 5 cm vastag, ~ 13 kg súlyú;
  • szükség esetén gumi csatlakozók itt rendelhetők: http://www.tartalywebaruhaz.hu/-gumi-csatlakozok-csovekhez

A használattól függően az akna aljára érdemes egy-két 8-10 mm-es lyukat fúrni, hogy az esetlegesen lecsapódó pára (pangó víz) el tudjon szívárogni, igény esetén ingyenesen elkészítjük!

---

Főbb jellemzők
-műszaki igényesség, kiváló, stabil minőség, optimalizált geometriai kialakítás
-terhelés alatti deformációja számítógépen analizálva, gyakorlati tesztekkel alátámasztva
-garantált élettartam, magas feszültségkorrózió, kimagasló mechanikai tulajdonságok a kiváló anyagválasztásnak köszönhetően.
-kézzel kiemelhető lépésálló fedél;

Alapkivitelben talajvizes területre nem telepíthető - ha van talajvíz, kérjen tájékoztatást!
A kiszállítás kedvezményes áron megoldható!

---

Műanyag kútakna

Kútakna - gépészeti akna
Bármennyire is furcsa, a legnagyobb ellensége a szivattyúnak a párás környezet! Gépészeti aknát úgy kell kialakítani, hogy a levegő átjárja. Párás, nedves levegő behatol a csapágyházba és korróziót okoz. A szivattyú hangot kezd kiadni.Gondoskodjon a gépészeti akna szellőztetéséről! Gépészetileg (kút gépészetileg) üzembe kell helyezni a rendszert. Minden igény más rendszer kiépítését igényli. Abban az esetben ha öntöző rendszert akarunk kiépíteni vagy lakás vízellátását biztosítjuk kútvízzel, a legtöbb esetben szükségünk lesz gépészeti aknára.

Műanyag kútakna telepítése egyszerű és gyors megoldás ami kiválthatja a betonaknát.
A kútakna helyének kijelölése után a kút körül a földet ki kell termelni vigyázva, hogy a kútbéléscső ne sérüljön. Alakítsunk ki egyenes talapzatot. Kútakna lejárata 70cm átmérőjű amin a 100-150 literes hidrofor tartály is lefér, tetején 125 mm-es cső áll ki ami a szellőzést szolgálja. A kiálló csőre 2 db 90 fokos idomot kell rakni, hogy a csapadék ne jusson az aknába. A szellőzés hatékonyabbá tételéhez érdemes beépíteni szellőztető ventilátort. 15 cm földtakarót elvisel de átjárunk rajta kocsival vagy nehezebb gépekkel teherhordó koszorút és födémet kell építeni vasbetonból. Kérésre egyedi méretet is tudunk biztosítani.

Kútakna. Kútaknák - műanyagból. Manipulációs aknák a fúrott kutaknál a furat bevégzésére szolgálnak, és a szivattyú technika elhelyezésére.

--

Szivattyúakna / szivattyúaknák

Szivattyúk és kapcsolódó vízgépészeti elemek felszín alatti elhelyezésére, védelmére szolgáló berendezés.

Megfelelő kialakítással talajvízes környezetbe is telepíthető. Hengeres vagy szögletes felépítésű.

Műanyag szivattyú akna. Alkalmazásával, egyszerűen és gyorsan telepíthetjük a szivattyút, vízellátó berendezést a föld alá. Nincs szükség bonyolult építőipari kivitelezésre, mert csak a helyét kell kiásni és már telepíthető is.  A be- és kimenő csatlakozásk a tartály felületén bárhol kialakíthatóak: http://www.tartalywebaruhaz.hu/-gumi-csatlakozok-csovekhez
---

Kábelakna
A kábelakna fő felhasználási területe a kábelfektetési (áram, optika stb.) földmunkák. Ténylegesen helyettesítheti a betonból készült hasonló termékeket, miközben tömege sokszor kisebb.
Az aknák mérete az adott igényeknek megfelelően variálható.

-
info@tartalygyar.hu vagy 0036303834000