Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 4.085.375 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: +36303834000 vagy +3678310073 | info@tartalygyar.hu

6.2. <> IBC szűkítő csonk DN 50-es csaphoz BSP 1" belső menetre "HR"

Eredeti ár: 3.990 Ft+Áfa (Br. 5.067 Ft)
Akciós ár: 1.999 Ft+Áfa (Br. 2.539 Ft)
A készlet erejéig!

Jelenleg raktáron, várható szállítási határidő: 2-5 munkanap

db  
Termékadatok
Cikkszám:
-
Rövid leírás:

Szűkítő DN 50-es IBC csaphoz 1" belső menetre szűkít!

DN 50-es kifolyócsaphoz S/60x6 -ról 1" BSP belső menetre!

POM-C műanyagból!

info@tartalygyar.hu vagy +36303834000

Termékleírás

A nagyobb menet - amit az IBC tartályra vagy a csap csonkra lehet csavarni az S60x6 os, azaz ~ 58-59-60 mm a menet átmérő és ~ 6 mm a menet emelkedés.

Ez az IBC tartályok/csapok leggyakoribb menettípusa. Szinte az összes tartálygyártónál megtalálható menet, mint például SCHÜTZ , GREIF , MAUSER , MAMOR , SOTRALENTZ .
Előfordul tartálycsonk menetként és csapvég menetként is!

Az adapter másik vége normál 1 "-os BELSŐ BSP menet, azaz a vízvezeték szereléskor használatos 1"-os menetekkel ( BSP ) megegyezik, így pl. 1"-os közcsavart is  is bele lehet csavarni, aminek a másik végére slag hollandert vagy csapot lehet tekerni!

 

PE műanyagból készül:

"A polietilén (IUPAC név: polietilén vagy poli (metilén)) (rövidítése: PE) a legszélesebb körben használt műanyag. A legnagyobb felhasználója a csomagolóipar (műanyag hordtáskák).

lőállítása

  • Bevezetés A gázvezetékeknél alkalmazott polietilén csövek tulajdonságainak, az élettartamát befolyásoló tényezőknek a vizsgálata Nyugat-Európában napjainkban is széles körben kutatott terület. Különösen igen aktuális és nagy gyakorlati jelentőséggel bír a hosszú idejű károsodási folyamatok megismerése és ez alapján élettartam becslési módszerek kidolgozása. Gyakorlati szempontból a PE gázvezetékek legkritikusabb pontjai a hegesztett kötések, s mint lehetséges „leggyengébb láncszem", alapvetően ezek határozhatják meg a gázcsövek élettartamát. Ezért is fontos a hegesztett kötések károsodási folyamatainak vizsgálata.
  • A polietilén Az etilén (C2H4) közönséges nyomáson és hőmérsékleten gáz halmazállapotú anyag. Polimerizációval hosszú láncmolekulákból álló, szilárd halmazállapotú polietilént állítanak elő adott üzemi körülmények között a következő reakció szerint:n H2C=CH2--> [-H2C-CH2-]n etilén polietilén
  • Az etilén molekula (C2H4) két CH2 csoport egy kettős kötéssel egymáshoz kapcsolva CH2=CH2:
    Ethylene.svg         Ethylene-3D-vdW.png
  • A polietilén az etilén polimerizációjaként jön létre. A polimerizáció végbemehet gyökösen, anionosan és kationosan is, mivel az etilénnek nincsen semmilyen szubsztituens csoportja, amely negatívan befolyásolná a láncnövekedést.

Osztályozása

A polietilénből készült termékek mechanikai tulajdonságait a molekulatömeg, a kristályosság, az elágazottság mértéke és típusa (rövid vagy hosszú láncú elágazások) nagyban befolyásolják, emiatt a polietilént a sűrűsége és a polimer láncok elágazottsága alapján több kategóriába szokták sorolni.

Nagy sűrűségű polietilén (HDPE)

HDPE (angolulHigh-density polyethylene; más néven: Kemény polietilén, röviden: KPE) sűrűsége legalább 0,941 g/cm³. A HDPE-ben kevesebb az elágazás, így erősebb intermolekuláris kölcsönhatások jönnek létre; a szakítószilárdsága magasabb. A HDPE-t króm/szilícium-dioxidZiegler-Natta vagy metallocén katalizátorokkal szokták előállítani. A HDPE-t leggyakrabban termékek csomagolására, italos palackok, tisztítószeres flakonok, margarinos dobozok, szemetes konténerek és vízvezetékek előállítására használják.

Közepes sűrűségű polietilén (MDPE)

MDPE sűrűsége 0,926-0,940 g/cm³ között változik. A HDPE-hez hasonló módon ezt a polietilént is króm/szilícium-dioxid, Ziegler-Natta vagy metallocén katalizátorokkal szokták előállítani. A HDPE-nél ütésállóbb és kevésbé repedezik. Az MDPE-ből leggyakrabban gázvezeték, szerelvény, zsák, zsugorfólia, csomagolási fólia és hordtáska készül.

Kis sűrűségű polietilén (LDPE)

LDPE sűrűsége 0,915-0,925 g/cm³ között változik. Az LDPE-nél a polimer láncoknak magas az elágazottsága (átlagosan a szénatomok 2%-án található elágazás), ennek köszönhetően az intermolekuláris kölcsönhatások gyengébbek, leginkább csak pillanatnyi dipól vagy indukált dipól kölcsönhatások jelentkeznek. Ez okozza, hogy az LDPE-nek kisebb a szakítószilárdsága, viszont a hajlékonysága magasabb. Az LDPE-t szabad gyökös polimerizációval állítják elő. Az LDPE-t leggyakrabban fóliának és műanyag zacskónak szokták használni.

Térhálós polietilén (XLPE/PEX)

XLPE/PEX (angolul: Cross-linked polyethylene; magyarultérhálós polietilén, röviden: THPE) általában közép- és nagyfeszültségű kábelek köpenyeként alkalmazzák. Használhatósági hőmérséklet-tartománya -50 °C és +90 °C közé esik. Előnye a magas hőmérsékleten való tartós üzemelés, akár hidegtűrés mellett is.[1]

Kopolimerek

Az etilént széles körben lehet kopolimerizálni, leggyakrabban alfa-olefinekkel, viszont számos egyéb monomerrel és olyan ionos rendszerekkel is, amelyek képesek ionizált szabad gyökök létrehozására. Gyakori kopolimerek pl. az etilén-vinil-acetát (EVA) és számos akrilát-etilén kopolimer."

Forrásom a wikipédia: https://hu.wikipedia.org/wiki/Polietil%C3%A9n

Felhasználási területek: Gépipar; Műszaki műanyagok; IBC tartály csap szűkítő;

info@tartalygyar.hu vagy 30/383-4000