Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 1.188.341 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: +36303834000 vagy +3678310073 | info@tartalygyar.hu

40 mm KPE PE100 SDR17 PN10 víznyomócső és szennyvíz nyomó cső 10 bár, tekercsben, MSZ EN 12201;

Eredeti ár: 299 Ft+Áfa (Br. 380 Ft)
Akciós ár: 240 Ft+Áfa (Br. 305 Ft)
A készlet erejéig!
m  
Termékadatok
Cikkszám:
-
Egységár:
240 Ft +Áfa / m
Rövid leírás:

KPE PE100 SDR17 PN10

Műanyag Ivóvíz nyomócső, szennyvíz nyomócső!

300 m-es tekercsekben!

Kedvezményes kiszállítás!

info@tartalygyar.hu 0036303834000

Termékleírás

Adatok szállításhoz:

1 tekercs 300 m;

1 tekercs átmérője ~ 180-190 cm;

1 tekercs tömege ~ 90 kg;

1 tekercs szélessége ~ 60 cm;

-

KEDVEZMÉNYESEN szállítjuk országosan - kérjen ajánlatot!

-

Termék leírása

A csövek segítségével jut el az öntözővíz a szórófejekhez, csepegtetőkhöz. Kisebb nyomású rendszerekben ill. a szivattyús rendszerek zömében fővezetéknek is használható.
Kemény PoliEtilén anyagú cső. Rendelkezik a polietilén összes előnyös tulajdonságával. Elsősorban gyorskötő idomokkal szereljük, de megfelelő technikával hegeszthető.

Jellemzői:
-Könnyen hajlítható
Kellemesen kis ívben hajlítható anélkül, hogy idomot kellene közbeiktatni. Ennélfogva nemcsak gazdaságos, de igen gyors vele a munka.

-Gyors szerelés
Népszerű, tökéletes idomcsaládja másodpercek alatti csőkötéseket, hatékony és olcsó szerelhetőséget tesz lehetővé.

-Sokoldalú
Öntözőrendszerekben zónavezetékek (szelep utáni csővezetékek) ill. kisebb nyomású fővezetékek építhetők belőle.

Méretei
-Külső átmérő: 40,0 mm
-Hossza: 300 fm

MŰSZAKI ADATOK
-Nyomásfokozat: 10,0 bar
-

A Kemény PoliEtilén, másnéven KPE cső zónavezeték illetve kisebb nyomású fővezeték telepítésére alkalmazható 10 bar alatti nyomásnál. Könnyen hajlítható, könnyen szerelhető és gazdag idomválasztékával minden terepen megállja a helyét.

 A KPE vízcsövek PE 80, illetve PE 100 szilárdságú lineáris PE alapanyagokból készülnek, elsősorban épületen kívüli, földbe fektetett vízhálózatok kialakítására szolgálnak. 20 °C vízhőmérsékleten a termék nyomásfokozatának megfelelő üzemi nyomáson a csővezeték várható élettartama 50 év.

300 méteres gyári  tekercsekben kapható 40 mm külső mérettel  rendelkező 10 báros nyomásfokozattal sdr 17  kpe cső.  Ivóvíz , nyomott szennyvíz szállítására használják. Összeillesztése gyorskötő ,  süthető vagy fűtőszálas  idomokkal  történik.  Nem csak 300 méteres  tekercsben értékesítjük, felárasan levágjuk méretre is!

info@tartalygyar.hu 0026303834000

Általános leírás:

POLIETILÉN VÍZVEZETÉKCSÖVEK (PE 80 és PE 100) A polietilén alapanyagú csövek kiválóan alkalmasak folyadékok és gázok szállítására vízvezetékek • csatornák • öntözôrendszerek • ipari vezetékek • védôcsövek csôanyagaként. A polietilén csövek a mûanyag csövek közül nagyfokú rugalmasságukkal és változatos kötéstechnikájukkal tünnek ki. Ennek következtében a csövek szerelését a munkaárok mellett nagyrészt a felszínen el lehet végezni, így a keskeny munkaárokba a készen szerelt csô az elôkészített ágyazatra utólag leereszthetô. Ez jelentôs földmunka megtakarításával jár. A polietilén csövek egymáshoz és idomaikhoz tompahegesztéssel, tokos hegesztéssel (polifúziós hegesztés), és elektrofittinggel (elektrofúziós hegesztés), valamint D 110 mm átmérôig mechanikus csôkötôidomokkal köthetôk. Ezen kötések mindegyike húzásbiztos, így irányváltoztatásnál nem igényelnek külön kitámasztást, a szétcsúszás veszélye nem áll fenn. A rendelkezésre álló csôkötôidomokat külön termékismertetônk tartalmazza. A hagyományos polietilén vízvezetékcsövek alapanyaga nagysûrûségû polietilén (a felhasználói gyakorlatban KPE), illetve lineáris polietilén (LPE, nem téveszthetô össze a lágy polietilénnel). Ezen csöveket szilárdságuk alapján PE 80 (MRS 8,0 MPa) típusú csöveknek is nevezzük. Az alapanyag fejlesztések eredményeként megjelentek az úgynevezett harmadik generációs polietilén alapanyagok, a PE 100 (MRS 10,0 MPa) jelzésû polietilén típusok. A PE 100 típusú alapanyagból azonos falvastagsággal nagyobb nyomásfokozatú csövek gyárthatók, vagy ugyanahhoz a nyomásfokozathoz kisebb falvastagságra van szükség (ez súlymegtakarítással, átfolyó keresztmetszet növekedéssel jár), esetleg megnövelhetô a csövek biztonsági tényezôje.

A csöveken lévő jelölések sorendben: gyártógép száma méterjelölés átmérô, falvastagság gyártás ideje, mûszak gyártó cég megjelölése szabványos méretarány PE 80 ill PE 100 (alapanyagtípus) szabványhivatkozás;

-

Polietilén csövekkel kapcsolatos kiegészítő logisztikai és fizetési információk:

KÉSZLET: A készletadatok nem biztos, hogy egész szálakban értendőek. Ha szál termékekről van szó, akkor általában 6 méteres szálakban elérhetőek, rendelésre 12 vagy 13.5 méteres szálakban is rendelhetőek. Kérjük a kosárban található megjegyzés rovatban tüntesse fel, hogy 6, 12 vagy 13.5 méteres szálakban szeretné kérni a csöve(ke)t. 110-es méretig tekercsben is rendelhető, de alapvetően szálban rendeljük.

SZÁLLÍTÁSI IDŐ: Polietilén (PE100) csöveket kisebb méretekben és mennyiségben készletezzük. A megadott paraméterek alapján visszaigazoljuk rendelésének várható átvételének vagy szállításának határidejét.

ÁTVÉTEL HELYE: Visszaigazolásunk alapján a csövek telephelyünkön átvehetőek. Amennyiben kiszállítást szeretne kérni, úgy a csövek méretei miatt szállítási felárral kalkuláljon, amelyet szintén visszaigazolunk.

FIZETÉS: A polietilén csövekkel kapcsolatban cégünk is viszonteladó. Így fenntartjuk a jogot előleg bekérésre (szerződött partnerek esetén is), amelyről tájékoztatást küld Önnek ügyfélszolgálatunk.

info@tartalygyar.hu  0036303834000