Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.307.963 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: +3678310073 vagy +36303834000 | tartalywebaruhaz@gmail.com

Esővíz gyűjtő tartály rendszer ajánlat

Ár: 1 Ft+Áfa (Br. 1 Ft)
db  
Termékadatok
Cikkszám:
-
Rövid leírás:

Esővízgyűjtő komplett tartály rendszer.

Igény esetén ajánlatot készítünk.

Az elemek webáruházunkban külön-külön is megvásárolhatók

info@tartalygyar.hu    +36302985814

Termékleírás

Esővíz gyűjtő tartályokat, tartály rendszereket kínálunk.

Tervezés - gyártás - kiszállítás - telepítés megoldható!

  • A csatornából kifolyó esővizet érdemes egy ún. esővíz - csapadékvíz előszűrő aknán keresztül vezetni. Ezekből többféle kialakítás, megoldás létezik : http://www.tartalywebaruhaz.hu/39459-eloszurok-esovizgyujto-tartalyokhoz , de akár egyedi méretben is elkészítjük. Mérete a néhány 100 litertől a több 1000 literig terjedhet.
  • Ha több helyről gyűjtjük össze a csapadékot, érdemes egy közösítő - gyűjtő aknába vezetni az esővizet, melyet kombinálhatunk előszűrővel is.
  • Néhány esetben - főleg közületek, ipari létesítmények esetében - szükség van olajleválasztó akna beépítésére is.
  • Ha a csapadékgyűjtő rendszerben az átfolyást a szintkülönbségek miatt nem lehet gravitációsan megoldani, akkor szükség van esővíz - csapadékvíz átemelő aknára is!
  • Terület vagy rendszerfüggően szükség lehet külön egy ún. ülepítő aknára is.Ez a funkció rendszerint az előszűrővel kombinálható. de ha nagyon sok az ülepedő homok - iszap - zagy, akkor indokolt a külön beépítés a könnyebb tisztítás miatt!
  • A rendszer fő - néha egyetlen - eleme a csapadék vagy esővíz gyűjtő tartály. Az általunk kínált mérettartomány széles, 800 litertől ( 0,8 m3 ) 50000 literig ( 50 m3 ) kínálunk egytartályokat, de ezeket lehet kombinálni, sorba ill. párhuzamosan kötve. Összekötés esetén bármekkora gyűjtőmező összeállítható! Fontos a talajvíz szerepe! Ha van talajvíz a telepítési mélységben, akkor csak erősített tartályokat lehet telepíteni, minden esetben - praktikusan betonnal - súlyozni kell a tartályokat a felhajtó erő miatt, vagy felső vasbeton héjazattal vagy alsó bettonaljzattal, melyhez pántolással rögzíthetjük a tartályokat.
  • Néha, kivételes esetben szükség van a víz felhasználás előtti szagtalanításra mely külön szűrőaknában kerül megvalősításra.
  • Az eső-, vagy csapadékvíz felhasználása többféle lehet. A felhasználáshoz szükséges különféle gépészetet - pl. szivattyút, néha vezérlést -  telepíteni, melyhez szükség van gépészeti aknára. A gépészeti aknák lehetnek a tartályba integráltak, de lehetnek különálló szivattyú aknák is!
  • A néha előforduló nagyobb mennyiségű csapadék elvezetésére szükség lehet ún. esővíz vagy csapadékvíz szikkasztó zónára is. Ezt többféle képpen tudjuk megoldani. Az egyszerűbb drain csöves szikkasztó rendszerektől a komolyabb, elemekből összerakható szikkasztó mezőig.

A rendszerek méretét elemeit néha a hatóság előírja - pl. olajleválasztó -, de a legtöbb esetben szabadon megválasztható. Az elemek oldalunkon külön-külön is megvásárolhatók.

Ha nem biztos a méretekben vagy az összeállításban, esetleg egyedi méretű rendszert szeretne, kérjen ajánlatot e-mailban az info@tartalygyar.hu e-mail címen.

Ha egyénileg szeretné telepíteni rendszerét, telepítési útmutatót biztosítunk!

Igény esetén lehetőség van telepítést felügyelő kollégát is kérni!

Egyéb infók a 30/2985814-es telefonszámon!