Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 3.110.083 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: +3678310073 vagy +36303834000 | tartalywebaruhaz@gmail.com

Kábeldob / kötéldob;

Eredeti ár: 2.950 Ft+Áfa (Br. 3.747 Ft)
Akciós ár: 990 Ft+Áfa (Br. 1.257 Ft)
A készlet erejéig!

Jelenleg raktáron, várható szállítási határidő: 2-5 munkanap

db  
Termékadatok
Cikkszám:
-
Rövid leírás:

Kábeldob, zsinórdob, kötéldob, locsoló tömlődob, szalagdob;

Kábelek, zsinórok, kötelek, locsolótömlők, szalagok, sodronyok, bowdenek, láncok tárolásához, adagolásához!

Újszerű állapotú műanyag tárolódob!

infók: +36303834000 vagy info@tartalygyar.hu

 

Termékleírás

Kábeldob, zsinórdob, kötéldob, locsoló tömlődob, szalagdob;

Kábelek, zsinórok, kötelek, locsolótömlők, szalagok, sodronyok, bowdenek, láncok tárolásához, adagolásához!

Újszerű állapotú műanyag tárolódob!

Erős, masszív darab!

MÉRETEK:

DOB külső átmérő : ~ 30 cm;

DOB belső átmérő ~ 19 cm;

Csévélési magasság ~ 5,5 cm;

DOB külső szélessége : ~ 9,7 cm;

DOB belső szélessége : ~ 8,7 cm;

DOB tengely belső átmérő: ~ 50 mm;

Alapanyag PS - polistirol - polisztirol;

MIRE HASZNÁLHATÓ?

Műanyag kötéldob vagy kábeldob számos felhasználási területen alkalmazható, ahol kábelek, kötelek vagy huzalok tárolása, szállítása és rendezése szükséges. Íme néhány példa:

  1. Elektromos kábelek tárolása: Kábeldobok gyakran használatosak elektromos kábelek tárolására és szállítására, különösen az építőiparban és eseményeknél.

  2. Informatikai hálózati kábelek: Nagy hosszúságú adatkábelek, ethernet kábelek vagy más informatikai hálózati kábelek rendszerezett tárolása és szállítása.

  3. Audio- és videokábelek: A műanyag kábeldobok segítenek rendezetten és biztonságosan tárolni és szállítani az audio- és videokábeleket, például koncertek vagy stúdiók alkalmazásakor.

  4. Színpadtechnika: Kábelrendezés színpadokon vagy eseményeken, ahol sok kábel és huzal mozog.

  5. Építőipari alkalmazások: Kötéldobok használhatók a különböző huzalok és kötelek rendezésére az építkezéseken, például állványok vagy gerendák rögzítésekor.

  6. Eseménytechnika: Koncertek, rendezvények és más események során a huzalok és kábelek rendezése, hogy elkerüljék a zavarokat és a baleseteket.

  7. Telepítési munkák: Kötéldobok használhatók a telepítési munkák során, például számítógép-hálózatok, hangszórókábelek vagy más telepített rendszerek esetén.

  8. Kerti munkák: A kerti huzalok, locsolórendszerek vagy kerti világítás kábeleinek rendezése és tárolása.

  9. Horgászat és vadászat: Horgászok és vadászok gyakran használják a kötéldobokat, hogy rendezetten tárolják és szállítsák horgászkellékeiket vagy vadászati felszereléseiket.

  10. Általános tárolás: Kötéldobok alkalmasak általános tárolásra is, például a garázsban vagy a műhelyben, ahol köteleket, huzalokat vagy egyéb tárgyakat kell rendezetten tartani.

  11. Locsolótömlő tárolás: A kötél vagy kábeldobok alkalmasak rövidebb locsolócső/locsolótömlő tárolására is!

POLISZTIROL műanyag:


A polisztirol (PS) a polietilénhez és polipropilénhez hasonlóan a tömegműanyagok közé tartozik, éves termelése a világon eléri a 21 millió tonnát. Sűrűsége 1,04-1,09 g/cm3, így a PP-vel és HD/LDPE-vel ellentétben vízben elsüllyed. Amorf hőre lágyuló műanyag. Újrahasznosítási kódja: PS: 6. Homopolimerként gyenge ütésállósággal rendelkezik, ezért általában kopolimerként használják fel (pl. HIPS, ABS, SAN, SB), azonban ezek a változatai egymással sokszor nem kompatibilisek, ezért az újrahasznosítás során célszerű őket külön kezelni. Amorf szerkezetük miatt könnyedén hőformázhatóak, ilyen módon állítják elő az egyszer használatos poharakat, tányérokat és evőeszközöket, amelyek igen gyakran készülnek PS-ből. PS-ből készülhetnek továbbá a yoghurtos és tejfölös poharak, desszertek tálcái, CD és DVD tokok, "eldobható" borotvák, stb. A PS habosított változata az EPS (expandált polisztirol), amely Hungarocell néven közismert és főleg termékek szállításánál használják fel, de manapság az elvitelre kért ételt is egyre gyakrabban kapjuk ilyen anyagból készült tároló dobozokban.

infók: +36303834000 vagy info@tartalygyar.hu