Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 3.110.083 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: +3678310073 vagy +36303834000 | tartalywebaruhaz@gmail.com

Esővíz gyűjtő tartály rendszerek

Esővíz gyűjtő tartály rendszer ajánlat
Esővízgyűjtő komplett tartály rendszer. Igény esetén ajánlatot készítünk. Az elemek webáruházunkban külön-külön is megvásárolhatók info@tartalygyar.hu    +36302985814
Ár: 1 Ft + Áfa
(Br. 1 Ft)
Részletek

Az esővízgyűjtés lépései:

  1. Gyűjtőfelület kiválasztása: Olyan felület, amelyről a legtöbb esővíz lefolyik, például tető vagy terasz.

  2. Esővíz-elvezető rendszer kialakítása: A gyűjtőfelületről az esővizet le kell vezetni egy víztárolóba. Ehhez szükség lehet ereszcsatornára, lefolyóra, szűrőkre és szivattyúra.

  3. Víztároló kiválasztása: A víztárolónak megfelelő méretűnek kell lennie a gyűjtött esővíz mennyiségéhez képest. Fontos, hogy a tároló tiszta és zárt legyen, hogy megóvja a víz minőségét.

  4. Szivattyú kiválasztása: Ha az esővízgyűjtő rendszer nem képes a víz eljuttatására a felhasználási helyre, akkor szivattyúra lehet szükség.

  5. Víz minőségének ellenőrzése: Az esővíznek megfelelő minőségűnek kell lennie a felhasználási célhoz. Például öntözéshez alkalmas lehet, de nem ajánlott ivóvízként használni.

  6. További felhasználási lehetőségek: Az esővíz használható öntözésre, WC öblítésre, mosásra, és egyéb háztartási tevékenységekre. Az esővíz használatával csökkenthető a vízfogyasztás és az esővíz elvezetése a csatornába.