Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 4.432.427 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<

Egyedi szennyvíz kezelő berendezések

Egyedi szennyvízkezelés:
„Olyan egyedi szennyvízkezelő létesítmények alkalmazása, amelyek legalább 1, legfeljebb 50 lakosegyenérték szennyvízterhelésnek megfelelő települési szennyvíz tisztítását, végső elhelyezését, illetve átmeneti gyűjtését, tárolását szolgálják” , azaz az egyedi szennyvízkezelő létesítménybe 1-50 fős terhelhetőség között beletartoznak mind a levegőztetett, mind a nem levegőztetett szennyvíztisztítók, mind az emésztőgödrök, melyek csak tárolják a nyers szennyvizet. Ide tartozik az ún.  Tisztítómezővel ellátott oldómedencés létesítmény:

„Olyan oldómedencéből és tisztítómezőből álló vízilétesítmény, amely a települési szennyvizek nem közműves elvezetésére és elhelyezésére szolgál, és amely a szennyezőanyagok anaerob lebontását energiabevitel nélkül végzi.”

Tehát ezek a „nem levegőztetett” szennyvíztisztítók, melyeknél még elnevezésük is utal arra, hogy e rendszerek szerves része a tisztítómező, amely gyakorlatilag egy, a tisztítási folyamatban is részt vevő, nagy elszivárogtató-rendszer.

A kategória nem tartalmaz alkategóriákat vagy termékeket.

Egyedi szennyvízkezelés; Tisztítómezővel ellátott oldómedencés létesítmény; Energiabevitel nélküli szennyvíztisztító berendezések;